Húsos káposztaleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- sertéscsont (lehet oldalas, vagy bármi más ami megmaradt a húsról)
- 50 dkg sertéscomb
- 1 fej káposzta
- 1 nagy és 1 kis doboz sűrített paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 nagy babérlevél
- 1 szegfűszeg
- 6 szegfűbors
- 8-10 fekete bors
- csipet kömény
- só, ételízesítő
Elkészítése:
A vizet felforrósítjuk, beletesszük a megmosott csontot és a kockára vágott húst. Belekockázzuk a vöröshagymákat, fokhagymákat, és beletesszük a fűszereket. Fél órát hagyjuk halk lángon főni. Ezalatt lereszeljük a káposztát, rántást készítünk, és beletesszük a levesbe, majd a sűrített paradicsomokat is. Halk lángon addig főzzük még a hús puha nem lesz. Néha megkeverjük. Pogácsával, vendégváró kiflivel tálaljuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »