Nyári kocsonya recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- Fél kg csirke láb
- fél kg csirke szárny
- 2 nagy fej fokhagyma
- 1 kis fej vöröshagyma
- pár szem bors
- 1 kanál só
- annyi víz, hogy kétujjnyira ellepje
Elkészítése:
A húst hideg vízbe tesszük, lassú tűzön felforraljuk és leszűrjük. Beletesszük a hozzávalókat, majd lassú tűzön megfőzzük. Amikor minden megfőt, tányérokra szedjük a húst, a levet rászűrjük, kihűtjük és hűtőbe tesszük. 4 tányér kocsonyánk lesz. Finom és ilyen melegben nagyon jól esik.
JÓ ÉTVÁGYAT!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.