Nyári kocsonya

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • Fél kg csirke láb
  • fél kg csirke szárny
  • 2 nagy fej fokhagyma
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • pár szem bors
  • 1 kanál só
  • annyi víz, hogy kétujjnyira ellepje

Elkészítése:
A húst hideg vízbe tesszük, lassú tűzön felforraljuk és leszűrjük. Beletesszük a hozzávalókat, majd lassú tűzön megfőzzük. Amikor minden megfőt, tányérokra szedjük a húst, a levet rászűrjük, kihűtjük és hűtőbe tesszük. 4 tányér kocsonyánk lesz. Finom és ilyen melegben nagyon jól esik.

JÓ ÉTVÁGYAT!