Húsleves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- fél csirke, darabolva
- 3 db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 1 karfiol rózsa
- 1 szelet karalábé
- 3 burgonya
- 1 vöröshagyma
- 4-5 gerezd fokhagyma
- csokor petrezselyem
- 1 szegfűszeg
- 5 szegfűbors
- 8 feketebors
- csipet kömény
- 1 tyúkhúsleves kocka
- só, ételízesítő
Elkészítése:
A vizet felforraljuk, a megmosott csirkét beletesszük a megtisztított zöldségekkel együtt. Hozzáadjuk a fűszereket is. A habot a tetejéről evőkanállal leszedegetjük, hogy ne legyen zavaros a leves. Alacsony lángon főzzük, majd ha megfőtt a csirke leszűrjük és a levesbe cérnametéltet teszünk, vagy ki mit szeret. Nagyon jó ízű leves.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

