Húsleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél csirke, darabolva
- 3 db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 1 karfiol rózsa
- 1 szelet karalábé
- 3 burgonya
- 1 vöröshagyma
- 4-5 gerezd fokhagyma
- csokor petrezselyem
- 1 szegfűszeg
- 5 szegfűbors
- 8 feketebors
- csipet kömény
- 1 tyúkhúsleves kocka
- só, ételízesítő
Elkészítése:
A vizet felforraljuk, a megmosott csirkét beletesszük a megtisztított zöldségekkel együtt. Hozzáadjuk a fűszereket is. A habot a tetejéről evőkanállal leszedegetjük, hogy ne legyen zavaros a leves. Alacsony lángon főzzük, majd ha megfőtt a csirke leszűrjük és a levesbe cérnametéltet teszünk, vagy ki mit szeret. Nagyon jó ízű leves.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »