Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsgombócleves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók

    a húsgombóchoz:

    • 30 dkg darált hús
    • 5 ek. zsemlemorzsa
    • kis fej vöröshagyma
    • bors
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    a leveshez:

    • 2 szál sárgarépa
    • 1 szál petrezselyem
    • 2 burgonya
    • ételízesítő

    Elkészítése:
    A húsgombóc elkészítése: a hagymát megpirítjuk, majd az összes többi hozzávalóval együtt összekavarjuk. Gombócot formálunk belőle. A zöldségeket meghámozzuk, felkarikázzuk. Kevés olajon kissé megdinszteljük, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnék főzni. Ételízesítővel, és sóval ízesítjük. Mikor a zöldségek már jól megpuhultak belerakjuk a húsgombócot és együtt készre főzzük.
    Forrón zöldség zölddel megszórva tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá