Húsgombócleves recept

Hozzávalók
a húsgombóchoz:
- 30 dkg darált hús
- 5 ek. zsemlemorzsa
- kis fej vöröshagyma
- só
- bors
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
a leveshez:
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál petrezselyem
- 2 burgonya
- ételízesítő
Elkészítése:
A húsgombóc elkészítése: a hagymát megpirítjuk, majd az összes többi hozzávalóval együtt összekavarjuk. Gombócot formálunk belőle. A zöldségeket meghámozzuk, felkarikázzuk. Kevés olajon kissé megdinszteljük, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnék főzni. Ételízesítővel, és sóval ízesítjük. Mikor a zöldségek már jól megpuhultak belerakjuk a húsgombócot és együtt készre főzzük.
Forrón zöldség zölddel megszórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »