Húsgombócleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók
a húsgombóchoz:
- 30 dkg darált hús
- 5 ek. zsemlemorzsa
- kis fej vöröshagyma
- só
- bors
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
a leveshez:
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál petrezselyem
- 2 burgonya
- ételízesítő
Elkészítése:
A húsgombóc elkészítése: a hagymát megpirítjuk, majd az összes többi hozzávalóval együtt összekavarjuk. Gombócot formálunk belőle. A zöldségeket meghámozzuk, felkarikázzuk. Kevés olajon kissé megdinszteljük, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnék főzni. Ételízesítővel, és sóval ízesítjük. Mikor a zöldségek már jól megpuhultak belerakjuk a húsgombócot és együtt készre főzzük.
Forrón zöldség zölddel megszórva tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.