Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsgombóc leves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók: (4 főre)

    • 20-30 dkg darált hús
    • kevés főtt rizs
    • sárgarépa
    • petrezselyem
    • kevés zeller
    • 1 pohár kefir
    • só, bors
    • egy fej apróra vágott hagyma
    • pici fokhagyma
    • kevés olaj

    Elkészítése:
    A darált húst összedolgozzuk a rizzsel, hagymával fokhagymával,sóval borssal és apró gombócokat formálunk belőle. A zöldségeket kockára vágjuk,olajon megpároljuk. Felöntjük tetszés szerinti vízzel, sózzuk és borsozzuk. Ha felforrt belerakjuk a gombócokat, megfőzzük a levesben őket.A kefirt elkeverjük egy kis leves lével, majd ezzel behabarjuk a levest. Egy kis citromlével feldobhatjuk az ízét. Nagyon finom!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá