Hamis leves recept

Hozzávalók:
- 5 dkg vaj
- 1 ek liszt
- 3 dl tej
- 1 kanál ételízesítő
- só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2-3 ek rizs
- 1 kis csokor petrezselyemzöld aprítva
Elkészítése:
A forró vajba 1 ek lisztet keverünk, halványra pirítjuk. Beletesszük az apróra vágott petrezselyemzöldet, felöntjük 8 dl vízzel, simára keverjük és felforraljuk. Beletesszük az ételízesítőt, a tejet és ha forr, belefőzzük a megmosott rizst.
Tálalás előtt belekeverjük a tojás sárgáját. Ízlés szerint sózzuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »