Hamis gulyásleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 dkg zsír vagy olaj
- 8 dkg hagyma
- fél dkg pisrospaprika
- 60 dkg burgonya
- 1 gerezd fokhagyma
- kevés köménymag
- 1 paradicsom vagy ennek megfelelő lecsó
- 3 db zölodpaprika
Elkészítése:
A zsírt egy lábasban felhevítjük és hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Állandó kevergetés mellett megpirítjuk. Ekkor meghintjük pirospaprikával, kevés vízzel felengedjük és összekeverjük. Ha megpirult hozzáadjuk a kockára vágott burkonyát és addig pároljuk amíg üvegesedni kezd. Ha ez bekövetkezik húsleves alappal felengedjük.Amikor a burgonya félig megfőtt, hozzáadjuk a darabokra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot vagy lecsót. Utánízesítjük és nokedlivel tálalhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »