Hagymaleves recept

Hozzávalók:
- 3 kisebb fej hagyma
- 2 ek olaj
- só
- őrölt bors
- 5 dkg trappista sajt
- 1 csapott ek liszt
Elkészítése:
A hagymákat megpucoljuk, és fél centi vékony karikákra vágjuk.
Az olajon megdinszteljük, majd meg szórjuk a liszttel. Kicsit pirítjuk benne, majd felöntjük 1 liter vízzel.
Ízesítjük sóval, őrölt borssal. Összeforraljuk.
Tálaláskor reszelt sajttal kínáljuk.
Tipp:
Ha éppen van otthon snidling, apróra vágva megszórhatjuk vele.
A hagymaleves kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 3 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »