Hagymaleves recept

Hozzávalók:
- 3 kisebb fej hagyma
- 2 ek olaj
- só
- őrölt bors
- 5 dkg trappista sajt
- 1 csapott ek liszt
Elkészítése:
A hagymákat megpucoljuk, és fél centi vékony karikákra vágjuk.
Az olajon megdinszteljük, majd meg szórjuk a liszttel. Kicsit pirítjuk benne, majd felöntjük 1 liter vízzel.
Ízesítjük sóval, őrölt borssal. Összeforraljuk.
Tálaláskor reszelt sajttal kínáljuk.
Tipp:
Ha éppen van otthon snidling, apróra vágva megszórhatjuk vele.
A hagymaleves kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 3 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »