Hagymaleves recept

Hozzávalók:
- 3 kisebb fej hagyma
- 2 ek olaj
- só
- őrölt bors
- 5 dkg trappista sajt
- 1 csapott ek liszt
Elkészítése:
A hagymákat megpucoljuk, és fél centi vékony karikákra vágjuk.
Az olajon megdinszteljük, majd meg szórjuk a liszttel. Kicsit pirítjuk benne, majd felöntjük 1 liter vízzel.
Ízesítjük sóval, őrölt borssal. Összeforraljuk.
Tálaláskor reszelt sajttal kínáljuk.
Tipp:
Ha éppen van otthon snidling, apróra vágva megszórhatjuk vele.
A hagymaleves kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 3 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »