Hagymaleves recept

Hozzávalók:
- Vöröshagyma 5-6 fej
- Póréhagyma 1 szál
- Burgonya 1 nagy darab
- Sárgarépa 1 szál
- Fokhagyma 3-4 gerezd
- Trappista sajt 15 dkg.
- Pirítós kenyér
Elkészítése:
A hagymákat felszeleteljük, majd zsiradékban fedő alatt megpároljuk. Hozzátesszük a burgonyát és a répát és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd készre főzzük. Amikor a burgonya és a répa is megpuhult turmix gében pürésítjük. Tálaláskor a tányér aljába sajtot és pirítóst teszünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »