Hagymaleves recept

Hozzávalók:
- Vöröshagyma 5-6 fej
- Póréhagyma 1 szál
- Burgonya 1 nagy darab
- Sárgarépa 1 szál
- Fokhagyma 3-4 gerezd
- Trappista sajt 15 dkg.
- Pirítós kenyér
Elkészítése:
A hagymákat felszeleteljük, majd zsiradékban fedő alatt megpároljuk. Hozzátesszük a burgonyát és a répát és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd készre főzzük. Amikor a burgonya és a répa is megpuhult turmix gében pürésítjük. Tálaláskor a tányér aljába sajtot és pirítóst teszünk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »