Gyümölcsleves recept

Hozzávalók:
- 1 barackkonzerv
- fél kiló magozott meggy
- 5 körte
- 2 vaníliás cukor
- 5 evőkanál kristálycukor
- 2 főzős vaníliás puding
- 4 dl tej
- fahéj
- szegfűszeg
- csipet só
Elkészítése:
A gyümölcsöket meghámozom, feldarabolom, a lábasba teszem.
Meghintem a kristálycukorral, hozzáadom a vaníliás cukrot, fahéjat, szegfűszeget, meg a csipet sót. A barackkonzerv levét is hozzáöntöm. Felöntöm hideg vízzel, felteszem főni.
Közben a két pudingport csomómentesre keverem a tejjel.
Mikor a leves felforrt, hozzáadom és alaposan összekeverem a pudingos tejjel, hagyom egyet forrni.
Utána hűtés után fogyasztható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »