Gyümölcsleves recept

Hozzávalók:
- 1 barackkonzerv
- fél kiló magozott meggy
- 5 körte
- 2 vaníliás cukor
- 5 evőkanál kristálycukor
- 2 főzős vaníliás puding
- 4 dl tej
- fahéj
- szegfűszeg
- csipet só
Elkészítése:
A gyümölcsöket meghámozom, feldarabolom, a lábasba teszem.
Meghintem a kristálycukorral, hozzáadom a vaníliás cukrot, fahéjat, szegfűszeget, meg a csipet sót. A barackkonzerv levét is hozzáöntöm. Felöntöm hideg vízzel, felteszem főni.
Közben a két pudingport csomómentesre keverem a tejjel.
Mikor a leves felforrt, hozzáadom és alaposan összekeverem a pudingos tejjel, hagyom egyet forrni.
Utána hűtés után fogyasztható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »