Gyümölcsleves recept

Hozzávalók:
- 1-2 liter víz
- 1 üveg szilvabefőtt (levével együtt)
- 1 kis üveg cseresznyebefőtt
- 1 kis üveg meggybefőtt
- 1 kis üveg körtebefőtt
- 1 kis üveg nektarin befőtt (ezeket én rakom el nyáron kicsi üvegekbe)
- 2-3 szem alma, vékony szeletekre vágva
- 1-2 banán, szeletekre vágva
- 1 karika citrom (én héja nélkül teszem bele)
- 1 rúd fahéj
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- cukor vagy édesítő ízlés szerint
- 3 dl habtejszín
- 1 evőkanál puncs puding (főzős)
Elkészítése:
A fenti hozzávalókat összekeverjük egy edénybe, majd feltesszük főni. Ha a befőttek megpuhultak akkor a tejszínben elkeverjük a pudingport, elkeverjük egy kis leveslével, majd folytonos keverés mellett a leveshez adjuk és összeforraljuk. Ha van otthon, akkor lehet a leveshez adni joghurtot is, ezt a habarás előtt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »