Gyümölcsleves recept
Hozzávalók:
- 1-2 liter víz
- 1 üveg szilvabefőtt (levével együtt)
- 1 kis üveg cseresznyebefőtt
- 1 kis üveg meggybefőtt
- 1 kis üveg körtebefőtt
- 1 kis üveg nektarin befőtt (ezeket én rakom el nyáron kicsi üvegekbe)
- 2-3 szem alma, vékony szeletekre vágva
- 1-2 banán, szeletekre vágva
- 1 karika citrom (én héja nélkül teszem bele)
- 1 rúd fahéj
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- cukor vagy édesítő ízlés szerint
- 3 dl habtejszín
- 1 evőkanál puncs puding (főzős)
Elkészítése:
A fenti hozzávalókat összekeverjük egy edénybe, majd feltesszük főni. Ha a befőttek megpuhultak akkor a tejszínben elkeverjük a pudingport, elkeverjük egy kis leveslével, majd folytonos keverés mellett a leveshez adjuk és összeforraljuk. Ha van otthon, akkor lehet a leveshez adni joghurtot is, ezt a habarás előtt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

