Gyümölcsleves recept

Hozzávalók:
- 1-2 liter víz
- 1 üveg szilvabefőtt (levével együtt)
- 1 kis üveg cseresznyebefőtt
- 1 kis üveg meggybefőtt
- 1 kis üveg körtebefőtt
- 1 kis üveg nektarin befőtt (ezeket én rakom el nyáron kicsi üvegekbe)
- 2-3 szem alma, vékony szeletekre vágva
- 1-2 banán, szeletekre vágva
- 1 karika citrom (én héja nélkül teszem bele)
- 1 rúd fahéj
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- cukor vagy édesítő ízlés szerint
- 3 dl habtejszín
- 1 evőkanál puncs puding (főzős)
Elkészítése:
A fenti hozzávalókat összekeverjük egy edénybe, majd feltesszük főni. Ha a befőttek megpuhultak akkor a tejszínben elkeverjük a pudingport, elkeverjük egy kis leveslével, majd folytonos keverés mellett a leveshez adjuk és összeforraljuk. Ha van otthon, akkor lehet a leveshez adni joghurtot is, ezt a habarás előtt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »