Májgombóc leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- sárgarépa
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- petrezselyem gyökér és zöld
- 2 db tyúkhús leves kocka
- ételízesítő
A gombóchoz:
- 1 db kacsamájpástétom vagy más májkrém
- 2 db zsömle
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés zsemlemorzsa
Elkészítése:
A zöldségeket karikákra szeleteljük, 1 ek. olajon, kevés vízzel és a többi hozzávalókkal puhára főzzük. Amikor megpuhult, felöntjük a megfelelő mennyiségű vízzel és felforraljuk. A zsemlét beáztatjuk, kifacsarjuk, hozzákeverjük a tojást, a libamáj pástétomot, a petrezselyemzöldet. Mivel nem áll össze megfelelő szilárdságúra, ezért még zsemlemorzsát is keverünk bele. Vizes kézzel gombócokat formázunk belőle. A levest a gombócokkal készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »