Májgombóc leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- sárgarépa
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- petrezselyem gyökér és zöld
- 2 db tyúkhús leves kocka
- ételízesítő
A gombóchoz:
- 1 db kacsamájpástétom vagy más májkrém
- 2 db zsömle
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés zsemlemorzsa
Elkészítése:
A zöldségeket karikákra szeleteljük, 1 ek. olajon, kevés vízzel és a többi hozzávalókkal puhára főzzük. Amikor megpuhult, felöntjük a megfelelő mennyiségű vízzel és felforraljuk. A zsemlét beáztatjuk, kifacsarjuk, hozzákeverjük a tojást, a libamáj pástétomot, a petrezselyemzöldet. Mivel nem áll össze megfelelő szilárdságúra, ezért még zsemlemorzsát is keverünk bele. Vizes kézzel gombócokat formázunk belőle. A levest a gombócokkal készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »