Gulyásleves sertéshúsból recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 2 fej vöröshagyma
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- 3-4 szál petrezselyem
- 4 db sárgarépa
- 3-4 db burgonya
- 2 ek zsír
- 2 ek fűszerpaprika
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát, paprikát, paradicsomot kockákra, a burgonyát, sárgarépát karikákra vágjuk. A húst a zsírréteg eltávolítása után kockákra vágjuk. A hagymát a zsíron megpirítjuk, és hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot. Sózzuk, összekeverjük a pirospaprikával, borssal. Fedő alatt pároljuk 15-20 percig.
Hozzáadjuk a zöldségeket a burgonyán kívül, pirítjuk majd felöntjük kb 2,5l vízzel. Kis lángon főzzük, majd amikor puhulnak a zöldségek és a hús akkor tesszük bele a kockákra vágott burgonyát és készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »