Gulyásleves sertéshúsból recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 2 fej vöröshagyma
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- 3-4 szál petrezselyem
- 4 db sárgarépa
- 3-4 db burgonya
- 2 ek zsír
- 2 ek fűszerpaprika
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát, paprikát, paradicsomot kockákra, a burgonyát, sárgarépát karikákra vágjuk. A húst a zsírréteg eltávolítása után kockákra vágjuk. A hagymát a zsíron megpirítjuk, és hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot. Sózzuk, összekeverjük a pirospaprikával, borssal. Fedő alatt pároljuk 15-20 percig.
Hozzáadjuk a zöldségeket a burgonyán kívül, pirítjuk majd felöntjük kb 2,5l vízzel. Kis lángon főzzük, majd amikor puhulnak a zöldségek és a hús akkor tesszük bele a kockákra vágott burgonyát és készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »