Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gulyásleves recept

Gulyásleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 1 kg sertéscomb
    • 2 fej vöröshagyma
    • bors
    • delikát
    • pirospaprika
    • örölt kömény
    • kevés olaj, vagy zsír
    • sárgarépa (2 nagyobb)
    • 2 db petrezyelyem gyökér
    • burgonya (sűrűség szerint)kb 0.5kg

    Levesbetét:

    • nokedli(2db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 40dkg liszt, pici víz)

    Elkészítése:

    Az felkockázott húst felteszem pörköltnek(hagyma, olaj , fűszerek, víz). Mikor ez félig megpuhult, felengedem kb 3l vízzel és ezzel is kezdem főzni még adok hozzá ízlés szerint fűszereket és őrölt köményt. A megtisztított burgonyát kockára vágom és hozzáadom a leveshez. Mikor ez is kezd puhulni akkor beleszaggatom a nokedlit és kb 5 percig még főzöm és kész is van. Jó étvágyat hozzá!

    Tipp:

    Nagyon finom és ízletes étel és általában én a leves után csörögét tálalok vagy fánkot:)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá