Hamis gulyásleves recept

Hozzávalók:
- 40 dkg burgonya
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1-2 gerezd fok¬hagyma
- 2 evőkanál olaj
- 2 gulyásleveskocka
- 1 csapott evőkanál piros¬paprika
- késhegynyi őrölt kömény és babérlevélpor
Elkészítés:
Az olajon aranysárgára sütjük a reszelt vöröshagymát, a pirospapriká¬val meghintjük, és egy liter vízzel felengedjük. Belerakjuk a meghá¬mozott, kockákra vágott burgonyát, a fűszereket és a fokhagymát. Fe¬dő alatt, kis lángon addig főzzük, amíg a burgonya meg nem puhult, majd vízzel 1,2 liternyire engedjük fel. Még egyszer felforraljuk, úgy tálaljuk. (Főzhetünk bele csipetkét is, így kiadósabbá válik.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »