Gulyás leves csirkéből recept
Hozzávalók:
- 1 egész csirke
- 3 sárgarépa
- 3 fehérrépa
- 3 burgonya
- 1 csokor petrezselyem
- 1 vöröshagyma
- 1 közepes paradicsom
- 1 paprika
- fűszerpaprika
- ételízesítő
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 dkg liszt
Elkészítése:
A hagymát kockákra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A csirkét feldaraboljuk és a hagymán rövid ideig pirítjuk. Levesszük a tűzről, megszórjuk pirospaprikával. Elkeverjük, sózzuk, őrölt borssal, ételízesítővel fűszerezzük. Felöntjük vízzel, visszatesszük főni.
Beletesszük a paprikát és a paradicsomot és fél óráig főzzük. A zöldségeket kockázzuk, hozzáadjuk a leveshez. A burgonyát akkor adjuk hozzá amikor a hús megpuhult.
A tojásból, lisztből, kevés sóból galuskatésztát keverünk és ha megfőtt a burgonya, beleszaggatjuk a levesbe. A legvégén petrezselymet teszünk bele, de ezzel már nem főzzük tovább a levest.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

