Grízgaluska recept

Hozzávalók:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek búzadara
- pici só
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A tojás fehérjét felverem habbá, majd hozzáadom a sárgáját és újra felverem. Hozzáadom a búzadarát az olajat és a sót majd jól összekeverem, aztán fél órára beteszem a hűtőbe pihenni. Én úgy szoktam hogy szűrök a levesből egy kicsit egy edénybe és abban főzőm a galuskákat.Villával kiszaggatom a galuskákat és nagyon lassú tűzön főzőm, kb 5 percig fedő alatt.Ha nagyon elkezdeni forrni a levét adok hozzá kevés vizet. Nagyon finom és ízletes. Jó étvágyat hozzá. :-)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »