Grízgaluska recept

Hozzávalók:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek búzadara
- pici só
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A tojás fehérjét felverem habbá, majd hozzáadom a sárgáját és újra felverem. Hozzáadom a búzadarát az olajat és a sót majd jól összekeverem, aztán fél órára beteszem a hűtőbe pihenni. Én úgy szoktam hogy szűrök a levesből egy kicsit egy edénybe és abban főzőm a galuskákat.Villával kiszaggatom a galuskákat és nagyon lassú tűzön főzőm, kb 5 percig fedő alatt.Ha nagyon elkezdeni forrni a levét adok hozzá kevés vizet. Nagyon finom és ízletes. Jó étvágyat hozzá. :-)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »