Grízgaluska

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 2 db tojás
  • 3 ek búzadara
  • pici só
  • 1 ek olaj

Elkészítése:
A tojás fehérjét felverem habbá, majd hozzáadom a sárgáját és újra felverem. Hozzáadom a búzadarát az olajat és a sót majd jól összekeverem, aztán fél órára beteszem a hűtőbe pihenni. Én úgy szoktam hogy szűrök a levesből egy kicsit egy edénybe és abban főzőm a galuskákat.Villával kiszaggatom a galuskákat és nagyon lassú tűzön főzőm, kb 5 percig fedő alatt.Ha nagyon elkezdeni forrni a levét adok hozzá kevés vizet. Nagyon finom és ízletes. Jó étvágyat hozzá. :-)