Gombás krumplileves recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg krumpli
- 2 nagy csiperke gomba
- 1 mk szárított vargánya
- 1 fej vöröshagyma
- zeller zöld
- petrezselyemzöld
- 1 ek olaj
- 1 ek rozsliszt
- 1 kk pirospaprika
- só
- bors
Elkészítése:
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd rászórjuk a lisztet, egy kicsit összekeverjük. Rászórjuk a pirospaprikát, és felengedjük vízzel.
Hozzáadjuk a gombát, a vargányaport, megfűszerezzük, sózzuk, borsozzuk, petrezselymet és zeller zöldet adunk hozzá.
Hozzáadjuk a felkockázott krumplit is, és addig főzzük, amíg megpuhul.
20 perc alatt egy tartalmas és ízletes leves kerül az asztalra.
Jó étvágyat!
A gombás krumplileves kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 9 g
Zsír: 1 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »