Gesztenyekrémleves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 l tej
- 3 evőkanál méz
- 1 dl rum
- 10 dkg mazsola
- 2 dl habtejszín
- 2 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A mazsolát beáztatjuk fél dl rumba, majd leszűrjük.
A gesztenyét összetörjük. A pudingport kevés tejjel kikeverjük, majd a többi tejet is hozzáadjuk. A gesztenyét is beletesszük, ízesítjük a mézzel és fél dl rummal, majd lassú tűzön sűrűre főzzük.
A habtejszínt a vaníliás cukrokkal keményre verjük. Az elkészült levest a rumos mazsolával és tejszínhab galuskákkal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.