Gazpacho kenyérchipsszel recept

Hozzávalók:
- 4 dkg vöröshagyma
- 1,5 dkg fokhagyma
- másfél piros húsú paprika
- másfél sárga húsú paprika
- 0,6 kg uborka héjával együtt
- 0,6 kg friss paradicsom vagy 2 db kis konzerv
- 1 db chilipaprika (elhagyható)
- 1 dl vörösborecet
- 1 dl olívaolaj
- 1 csokor bazsalikom
- 1 bagett
- só, bors
Elkészítése:
Vágjuk apróra a hagymát, a fokhagymát és a paprikákat, daraboljuk fel az uborkát és a chilivel, paradicsommal mixeljük össze.
Fűszerezzük sóval, borssal, vörösborecettel és olívaolajjal.
Ezután tegyük hűtőbe, várunk még teljesen meghűl, majd pirított bagettel tálaljuk. Betétként aprított zöldségeket adhatunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »