Gazpacho kenyérchipsszel recept

Hozzávalók:
- 4 dkg vöröshagyma
- 1,5 dkg fokhagyma
- másfél piros húsú paprika
- másfél sárga húsú paprika
- 0,6 kg uborka héjával együtt
- 0,6 kg friss paradicsom vagy 2 db kis konzerv
- 1 db chilipaprika (elhagyható)
- 1 dl vörösborecet
- 1 dl olívaolaj
- 1 csokor bazsalikom
- 1 bagett
- só, bors
Elkészítése:
Vágjuk apróra a hagymát, a fokhagymát és a paprikákat, daraboljuk fel az uborkát és a chilivel, paradicsommal mixeljük össze.
Fűszerezzük sóval, borssal, vörösborecettel és olívaolajjal.
Ezután tegyük hűtőbe, várunk még teljesen meghűl, majd pirított bagettel tálaljuk. Betétként aprított zöldségeket adhatunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »