Füstölthúsos fehérbableves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg füstölt sertés bordaporc
- 30 dkg füstölt főtt tarja
- 30 dkg fehérbab
- 1 fej vöröshagyma
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 db zöldpaprika
- 2 szál sárgarépa
- 1 db petrezselyem
- kb. 4 liter víz
- só
- őrölt bors
- ételízesítő
- 2 db gulyásleveskocka
- „Erős Pista”erős paprika (ízlés szerint)
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra vágjuk, majd a füstölt szalonna zsírján megpirítjuk. A tűzről levéve megszórjuk őrölt csemege paprikával, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sertésbordaporcot, és füstölt tarját, majd átforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk ételízesítővel, majd felengedjük vízzel. Beletesszük a gulyásleves kockát, az erős paprikát, a zöldpaprikát, a sárgarépát, a petrezselymet, a babot és addig főzzük amíg a hús és a bab megpuhul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »