Frankfurti leves recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg kelkáposzta
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 40 dkg frankfurti virsli (fele lehet sajtos)
- 1 szem burgonya
- só
- bors
- szárított petrezselyem
- snidling
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra vágom, kevés kacsazsíron megfuttatom, majd a kockára vágott káposztát is megfonnyasztom, kockára vágom a burgonyát is és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje.
A fűszereket és a fokhagymát hozzáadagolom.
Amikor megpuhult akkor felkarikázom a virslit és kb. 5 percig főzöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »