Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Frankfurti leves recept

Frankfurti leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kis fej kelkáposzta
    • 2 db közepes burgonya
    • 1 fej vöröshagyma
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 20 dkg virsli
    • 1 kis doboz tejföl
    • 2 ek finomliszt
    • ételízesítő
    • 1 ek pirospaprika
    • 1 tk őrölt kömény
    • 1 tk majoránna
    • 1 kk őrölt fekete bors
    • étolaj

    Elkészítése:
    A káposztát, burgonyát kockákra vágjuk. A vöröshagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A virslit felkarikázzuk. A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, majoránnát, megszórjuk a paprikával. Beletesszük a káposztát és a burgonyát majd felengedjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá és puhára főzzük. Ha a burgonya és a káposzta is megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. A virsli karikákat kevés olajon átpirítjuk és a leveshez adjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá