Frankfurti leves recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kis fej kelkáposzta
- 2 db közepes burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 20 dkg virsli
- 1 kis doboz tejföl
- 2 ek finomliszt
- ételízesítő
- 1 ek pirospaprika
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk majoránna
- 1 kk őrölt fekete bors
- só
- étolaj
Elkészítése:
A káposztát, burgonyát kockákra vágjuk. A vöröshagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A virslit felkarikázzuk. A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, majoránnát, megszórjuk a paprikával. Beletesszük a káposztát és a burgonyát majd felengedjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá és puhára főzzük. Ha a burgonya és a káposzta is megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. A virsli karikákat kevés olajon átpirítjuk és a leveshez adjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.