Finom leves recept

Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a 3 evőkanál olajon megpirítjuk. Ha már szépen megpirult hozzáadjuk a répát és a zöldséget, megpároljuk. Miután megpárolódtak a zöldségek rászórjuk a pirospaprikát, és felöntjük vízzel. Hagyjuk felforrni.
Ha felforrt belerakjuk a kockára vágott burgonyát. Félpuhára főzzük, majd belerakjuk a karfiolt és a borsót. Ízlés szerint ízesítjük. Mikor kész van a két tojásból és grízből készült masszát beleszaggatjuk a levesbe. A galuskákkal együtt készre főzzük.
Tipp:
Ha valaki nem szereti a karfiolt vagy a felsoroltak közül bármelyik zöldséget akkor azt el lehet hagyni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »