Erőleves recept

Hozzávalók:
- 20 dkg marhahús
- 20 dkg apróra vagdalt bármilyen hús
- vegyes zöldség
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 1 kanálnyi paradicsompüré
- só
- bors
- késhegynyi szódabikarbóna
Elkészítése:
A darált húst a tojásfehérjével a paradicsompürével sóval borssal/ízlés szerint/a szódaporral össze gyúrjuk gombócokat csinálunk, és az apróra vagdalt hússal feltesszük vízbe főzni ha már majd nem kész hozzá adjuk az apróra vagdalt vegyes zöldséget is. Ebben lehet karfiol is egypár darab, vagy akár kelbimbó is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »