Erőleves recept

Hozzávalók:
- 20 dkg marhahús
- 20 dkg apróra vagdalt bármilyen hús
- vegyes zöldség
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 1 kanálnyi paradicsompüré
- só
- bors
- késhegynyi szódabikarbóna
Elkészítése:
A darált húst a tojásfehérjével a paradicsompürével sóval borssal/ízlés szerint/a szódaporral össze gyúrjuk gombócokat csinálunk, és az apróra vagdalt hússal feltesszük vízbe főzni ha már majd nem kész hozzá adjuk az apróra vagdalt vegyes zöldséget is. Ebben lehet karfiol is egypár darab, vagy akár kelbimbó is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »