Eperleves felhőcskékkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg eper
- fahéj
- cukor
- 2dl főzőtejszín
- (szükség szerint tej)
Felhőcskéhez:
- tojásfehérje
- cukor
Elkészítése:
Az epret kevés fahéjas-cukros vízben puhára főzzük (nem kell sokáig főzni az epret).
Botmixerrel leturmixoljuk, főzőtejszínnel felöntjük és összeforraljuk.
A felhőcskéhez a cukros tojásfehérjét kemény habbá verjük és forrásban lévő vízben evőkanálnyi mennyiségenként kifőzzük.
Hűtve fogyasszuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »