Édesburgonya leves recept
Hozzávalók:
- 4 édesburgonya
- kakukkfű
- rozmaring
- só
- bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 hagyma
- tejszín-tej
Elkészítése:
A édesburgonyát megpucolom, felkockázom . A hagymát apróra vágom, fokhagymát szétzúzom és olajon picit párolom. Hozzá adom a burgonyát, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Meg fűszerezem sóval, borssal, kakukkfűvel és rozmaringgal és pépesre főzöm. Majd felöntöm a tejjel és össze turmixolom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

