Édesburgonya leves recept

Hozzávalók:
- 4 édesburgonya
- kakukkfű
- rozmaring
- só
- bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 hagyma
- tejszín-tej
Elkészítése:
A édesburgonyát megpucolom, felkockázom . A hagymát apróra vágom, fokhagymát szétzúzom és olajon picit párolom. Hozzá adom a burgonyát, felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Meg fűszerezem sóval, borssal, kakukkfűvel és rozmaringgal és pépesre főzöm. Majd felöntöm a tejjel és össze turmixolom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »