Csurgatott Tojásleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olaj
- fél teáskanál fűszerpaprika
- köménymag
- só
- ízlés szerint delikát
- 3-4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS(de lehet 1db-ból is készíteni)
Elkészítése:
Felforrósítom az olajat. A lisztet rászórom és világos színű rántást készítek belőle. Rászórom a fűszerpaprikát és a köménymagot, a delikátot felengedem hideg vízzel.
Felforralom és a felvert tojást lassan belecsurgatom, miközben a levest folyamatosan keverem. Mikor ez megvan én 1-2 db egész tojást is beleteszek, mert nagyon finom. Jó étvágyat hozzá.
Tipp:
Kockára vágott pirított kenyérrel nagyon finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »