Csurgatott Tojásleves recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olaj
- fél teáskanál fűszerpaprika
- köménymag
- só
- ízlés szerint delikát
- 3-4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS(de lehet 1db-ból is készíteni)
Elkészítése:
Felforrósítom az olajat. A lisztet rászórom és világos színű rántást készítek belőle. Rászórom a fűszerpaprikát és a köménymagot, a delikátot felengedem hideg vízzel.
Felforralom és a felvert tojást lassan belecsurgatom, miközben a levest folyamatosan keverem. Mikor ez megvan én 1-2 db egész tojást is beleteszek, mert nagyon finom. Jó étvágyat hozzá.
Tipp:
Kockára vágott pirított kenyérrel nagyon finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

