Csirkeaprólék leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeaprólék
- 4 szál sárgarépa
- 3 szál fehérrépa /gyökér/
- 1 kis fej zeller és/vagy zeller zöld
- 1 kis fej karalábé
- 1/4 fej kelkáposzta
- 1 paprika
- 1 paradicsom
- 1 burgonya
- 1 nagyobb fej vöröshagyma megmosva de héjastól
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 2 tyúkhúsleves kocka
- só
- egész bors
- ételízesítő
- petrezselyem zöld
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb hasábokra vágjuk. Az aprólékot alaposan átmossuk, hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt lehabozzuk. Beletesszük a paprikát, paradicsomot, sót, borsot, hagymákat, ételízesítőt, leves kockát és a zöldségeket és lassan gyöngyözve készre főzzük.
A levest hagyjuk fél órát „pihenni”, majd szűrjük át. A feldarabolt zöldségekkel és külön kifőzött tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »