Citromleves habgaluskával recept

Hozzávalók:
- 2 db citrom
- csipet só
- fél tk fahéj
- 5 dkg cukor
- 1 liter víz
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A citrom héját és levét feltesszük főni a vízben a fahéjjal és egy csipet sóval.
A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és krémesre verjük robotgéppel.
Hozzákeverünk pár kanál forró levest és az egészet beleöntjük a citromos vízbe.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és a levesbe kanalazva, egy-két percet tovább főzzük.
Jól behűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »