Citromleves habgaluskával recept

Hozzávalók:
- 2 db citrom
- csipet só
- fél tk fahéj
- 5 dkg cukor
- 1 liter víz
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A citrom héját és levét feltesszük főni a vízben a fahéjjal és egy csipet sóval.
A tojások sárgájához hozzáadjuk a cukrot és krémesre verjük robotgéppel.
Hozzákeverünk pár kanál forró levest és az egészet beleöntjük a citromos vízbe.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és a levesbe kanalazva, egy-két percet tovább főzzük.
Jól behűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »