Camembert-krémleves recept
Hozzávalók:
- 20 dkg Camembert sajt ( a legolcsóbbat szoktam venni)
- 5 dkg vaj
- 5 dkg liszt
- 2 gerezd fokhagyma összezúzva
- só
- bors
- 1/2 liter erőleves
- szárított vagy friss petrezselyem
- 1 csomag szeletelt toast kenyér
Elkészítése:
A vajból és lisztből rántást készítünk, a levessel felengedjük (vagy vízzel és abba teszünk egy erőleves kockát). Felolvasztjuk benne a darabokra vágott Camembert sajtot, és utána botmixerrel összeturmixoljuk. Visszatesszük a tűzre, ízesítjük a fűszerekkel. Közben kenyeret pirítunk, amit a levesre szórva tálalunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

