Burgonyakrém leves recept

Hozzávalók:
- 4 db tyúktojásnyi burgonya
- 1 kis fej vöröshagyma
- kb. 1 l víz
- bors és só ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított burgonyát kis kockákra vágom. A megtisztított hagymát is felkockázom. Hideg vízben teszem fel főni. Sózom és borsozom. Ha a krumpli megpuhult, botmixerrel pépesítem és kész. Fontos, hogy a fűszerezést eltaláljuk. Tálalhatjuk önmagában, de levesgyönggyel, vagy pirított zsemlekockával is el tudom képzelni. Laktató téli leves.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »