Burgonyakrém leves recept

Hozzávalók:
- 4 db tyúktojásnyi burgonya
- 1 kis fej vöröshagyma
- kb. 1 l víz
- bors és só ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított burgonyát kis kockákra vágom. A megtisztított hagymát is felkockázom. Hideg vízben teszem fel főni. Sózom és borsozom. Ha a krumpli megpuhult, botmixerrel pépesítem és kész. Fontos, hogy a fűszerezést eltaláljuk. Tálalhatjuk önmagában, de levesgyönggyel, vagy pirított zsemlekockával is el tudom képzelni. Laktató téli leves.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »