Betyár gulyásleves recept
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 20 dkg gomba
- 2 közepes sárgarépa
- 1 közepes fehérrépa
- 1 közepes zeller
- 2 közepes vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 csapott ek liszt
- 1 ek fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 közepes paprika
- 1 közepes paradicsom
- 4 ek napraforgó olaj
- 2 l víz
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot, megszórjuk fűszerpaprikával és hozzáadjuk a megmosott és felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és felöntjük vízzel, majd közben hozzáadjuk a megtisztított és karikára vágott répaféléket, a zellert és a gombát.
A tojásból és a lisztből nokedlitésztát készítünk és belecsipkedjük a levesbe és még pár percig főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

