Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Betyár gulyásleves recept

Betyár gulyásleves
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéscomb
    • 20 dkg gomba
    • 2 közepes sárgarépa
    • 1 közepes fehérrépa
    • 1 közepes zeller
    • 2 közepes vöröshagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 csapott ek liszt
    • 1 ek fűszerpaprika
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 1 közepes paprika
    • 1 közepes paradicsom
    • 4 ek napraforgó olaj
    • 2 l víz

    Elkészítése:

    Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot, megszórjuk fűszerpaprikával és hozzáadjuk a megmosott és felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és felöntjük vízzel, majd közben hozzáadjuk a megtisztított és karikára vágott répaféléket, a zellert és a gombát.

    A tojásból és a lisztből nokedlitésztát készítünk és belecsipkedjük a levesbe és még pár percig főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá