Betyár gulyásleves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 20 dkg gomba
- 2 közepes sárgarépa
- 1 közepes fehérrépa
- 1 közepes zeller
- 2 közepes vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 csapott ek liszt
- 1 ek fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 közepes paprika
- 1 közepes paradicsom
- 4 ek napraforgó olaj
- 2 l víz
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot, megszórjuk fűszerpaprikával és hozzáadjuk a megmosott és felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és felöntjük vízzel, majd közben hozzáadjuk a megtisztított és karikára vágott répaféléket, a zellert és a gombát.
A tojásból és a lisztből nokedlitésztát készítünk és belecsipkedjük a levesbe és még pár percig főzzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »