Betyár gulyásleves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 20 dkg gomba
- 2 közepes sárgarépa
- 1 közepes fehérrépa
- 1 közepes zeller
- 2 közepes vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 csapott ek liszt
- 1 ek fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 közepes paprika
- 1 közepes paradicsom
- 4 ek napraforgó olaj
- 2 l víz
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a cikkekre vágott paprikát és paradicsomot, megszórjuk fűszerpaprikával és hozzáadjuk a megmosott és felkockázott húst. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és felöntjük vízzel, majd közben hozzáadjuk a megtisztított és karikára vágott répaféléket, a zellert és a gombát.
A tojásból és a lisztből nokedlitésztát készítünk és belecsipkedjük a levesbe és még pár percig főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »