Bazsalikomos paradicsomleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 l zöldséges alaplé
- 90 dkg paradicsom
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 1 ág friss bazsalikom
- 1 ág zellerzöld
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- bors
Elkészítése:
Az olajat forrósítsd fel, és az apróra vágott vöröshagymát dinszteld meg. Keverd hozzá a zúzott fokhagymát, a felkockázott paradicsomot, a paradicsompürét, a zöldséglevest, és ízesítsd borssal. Tedd bele a zeller zöldet. Forrald össze, majd botmixerrel mixeld össze a levest. Mixelés előtt vedd ki a zellert :)
Főzz bele általad kedvelt leves tésztádból egy maréknyit.
Szórd bele a bazsalikomot, és hagyd lehűlni.
Tipp:
Tipp:
Grissinit ropogtatni mellé igazán klassz ötlet…elkészítéséért lapozzatok vissza a receptes füzetembe:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »