Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bázai kolbászleves recept

Bázai kolbászleves
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg kolbász
    • 25 dkg zöldborsó
    • 25 kg zöldbab
    • 1 közepes db vöröshagyma
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 2 teáskanál fűszerpaprika
    • 2 gerezd fokhagyma
    • só ízlés szerint
    • 2 db babérlevél
    • 2 dl tejföl
    • 1 kávéskanál mustár
    • 2 csapott ek liszt

    Elkészítése:

    A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. Rátesszük a karikára szeletelt kolbászt, meghintjük fűszerpaprikával és kicsit pirítjuk.

    Hozzáadjuk a zöldborsót és a zöldbabot felöntjük 2 l vízzel, ízlés szerint sózzuk, beledobjuk a babérlevelet és belepréseljük a megtisztított fokhagymát.

    Tejfölt kikeverjük a mustárral , liszttel egy merőkanálnyi levessel.Jól kikeverjük és besűrűsítjük vele a levest.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá