Barackleves recept

hozzávalók:
- 0,5 kg. sárgabarack
- 2 dl. fehérbor
- 2 ek. morzsa
- 10 dkg. cukor
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS,
- 1 dl. tejföl
- pirított zsemlekockák
Elkészítése. A meghámozott barack felét felszeljük, és borban puhára pároljuk. Fél liter vizet forralunk, belefőzzük a morzsá,hozzáadjuk a cukrot és felforraljuk. Egy tálban a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt tejföllel jól elkeverjük, kanalanként folytonos kevergetéssel hozzáadjuk a levest. Tálaláskor pirított zsemlekockát adunk hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »