Barackleves recept
hozzávalók:
- 0,5 kg. sárgabarack
- 2 dl. fehérbor
- 2 ek. morzsa
- 10 dkg. cukor
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, - 1 dl. tejföl
- pirított zsemlekockák
Elkészítése. A meghámozott barack felét felszeljük, és borban puhára pároljuk. Fél liter vizet forralunk, belefőzzük a morzsá,hozzáadjuk a cukrot és felforraljuk. Egy tálban a
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt tejföllel jól elkeverjük, kanalanként folytonos kevergetéssel hozzáadjuk a levest. Tálaláskor pirított zsemlekockát adunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

