Babéros burgonyaleves recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 4 pár virsli (füstölt virslivel a legfinomabb)
- 3-4 egész babérlevél
- 1 kis doboz tejföl
- víz
- só
- bors
- delikát
Elkészítése:
A vizet feltesszük egy lábasban főni, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük, beletesszük a babérlevelet, majd a kockára vágott burgonyát.
Addig főzzük amíg a burgonya megpuhul, majd beledobjuk a karikára vágott virslit és továbbfőzzük.
A tejfölt jól elkeverjük, majd egy szedőkanálnyi levest adunk hozzá (a hő kiegyenlítése miatt) és az egészet visszaöntjük a levesbe.
Néhány percig még főzzük, majd forrón, sajtos pogácsával tálaljuk
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.