Babéros burgonyaleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 4 pár virsli (füstölt virslivel a legfinomabb)
- 3-4 egész babérlevél
- 1 kis doboz tejföl
- víz
- só
- bors
- delikát
Elkészítése:
A vizet feltesszük egy lábasban főni, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük, beletesszük a babérlevelet, majd a kockára vágott burgonyát.
Addig főzzük amíg a burgonya megpuhul, majd beledobjuk a karikára vágott virslit és továbbfőzzük.
A tejfölt jól elkeverjük, majd egy szedőkanálnyi levest adunk hozzá (a hő kiegyenlítése miatt) és az egészet visszaöntjük a levesbe.
Néhány percig még főzzük, majd forrón, sajtos pogácsával tálaljuk
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »