Árvácska leves recept

Hozzávalók:
- 3 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- zellerzöld (vagy petrezselyemzöld)
- 2 mk fűszerpaprika
- só
Cérna metélt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt (amennyit felvesz)
Elkészítése:
Pörkölt alapot készítek: a hagymát megdinsztelem az olajon, 2 mk fűszerpaprikát teszek rá, 2 liter vízzel felöntöm, sózom, és zellerzöldet teszek bele.
1 tojásból, és annyi lisztből, amennyit a tojás felvesz tésztát gyúrok, vékonyra kinyújtom, és cérnametéltre vágom. A tésztát a leveshez adom, és addig főzöm, míg megfő.
A Árvácska leves kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »