Árvácska leves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 3 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- zellerzöld (vagy petrezselyemzöld)
- 2 mk fűszerpaprika
- só
Cérna metélt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt (amennyit felvesz)
Elkészítése:
Pörkölt alapot készítek: a hagymát megdinsztelem az olajon, 2 mk fűszerpaprikát teszek rá, 2 liter vízzel felöntöm, sózom, és zellerzöldet teszek bele.
1 tojásból, és annyi lisztből, amennyit a tojás felvesz tésztát gyúrok, vékonyra kinyújtom, és cérnametéltre vágom. A tésztát a leveshez adom, és addig főzöm, míg megfő.
A Árvácska leves kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 27 kcal
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 2 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 2 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.