Almaleves almába töltve recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 8 db alma
- 2 szem szegfűszeg
- ízlés szerint cukor
- 1 dl főzőtejszín
- 1 ek liszt
Elkészítése:
Négy almát meghámozunk,kimagozunk,felkockázzuk és annyi vízben,ami ellepi feltesszük főni.Mellétesszük a fűszereket. Kb 5 percig forraljuk,a fűszereket kidobjuk belőle.Tejszínből és a lisztből habarást készítünk és besűrűsítjük a levest.Botmixerrel pépesítjük és teljesen kihűtjük. Maradék 4 almát kifényesítjük. Tetejükről levágunk akkora kalapkát,hogy kitudjuk vágni az alma belsejét.Teletöltjük levessel és tálalható.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.