Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almaleves almába töltve recept

Almaleves almába töltve
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 8 db alma
    • 2 szem szegfűszeg
    • ízlés szerint cukor
    • 1 dl főzőtejszín
    • 1 ek liszt

    Elkészítése:
    Négy almát meghámozunk,kimagozunk,felkockázzuk és annyi vízben,ami ellepi feltesszük főni.Mellétesszük a fűszereket. Kb 5 percig forraljuk,a fűszereket kidobjuk belőle.Tejszínből és a lisztből habarást készítünk és besűrűsítjük a levest.Botmixerrel pépesítjük és teljesen kihűtjük. Maradék 4 almát kifényesítjük. Tetejükről levágunk akkora kalapkát,hogy kitudjuk vágni az alma belsejét.Teletöltjük levessel és tálalható.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá