Virsli bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 virsli
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek liszt
- 4 ek tej
- 1 hagyma
- mustár
- só
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a lisztet, tejet, a lereszelt hagymát, majd ízlés szerint a sót és a mustárt. Alaposan összekeverjük. A virslit megtisztítjuk a bőrétől és 3 egyforma részre vágjuk. Olajat forrósítunk.
A virslifalatokat először a lisztben majd a tésztában forgatjuk meg és aranybarnára sütjük. Melegen tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »