Virsli bundában recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 10 virsli
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 ek liszt
- 4 ek tej
- 1 hagyma
- mustár
- só
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a lisztet, tejet, a lereszelt hagymát, majd ízlés szerint a sót és a mustárt. Alaposan összekeverjük. A virslit megtisztítjuk a bőrétől és 3 egyforma részre vágjuk. Olajat forrósítunk.
A virslifalatokat először a lisztben majd a tésztában forgatjuk meg és aranybarnára sütjük. Melegen tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

