Virsli bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 virsli
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek liszt
- 4 ek tej
- 1 hagyma
- mustár
- só
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a lisztet, tejet, a lereszelt hagymát, majd ízlés szerint a sót és a mustárt. Alaposan összekeverjük. A virslit megtisztítjuk a bőrétől és 3 egyforma részre vágjuk. Olajat forrósítunk.
A virslifalatokat először a lisztben majd a tésztában forgatjuk meg és aranybarnára sütjük. Melegen tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »