Kelt tésztából tulipán recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk és dagasztjuk, majd duplájára kelesztjük. 6 felé vágjuk, mindegyikből kis cipót formázunk és egyenként oválisra kisodorjuk. Megkenjük olvasztott margarinnal, megszórjuk fahéjas cukorral és feltekerjük. Mindkét végét bevágjuk, de az egyik végét majdnem a feléig felvágjuk. Hosszabbik bevágásnál mindkét oldalához felhúzzuk (kép alapján).
Tepsibe tesszük, megkenjük tojással, megszórjuk kristálycukorral és előmelegített sütőben sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »