Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csokis ricottafánk recept

Csokis ricottafánk
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg ricotta
    • 7 dkg liszt
    • 5 dkg kristálycukor
    • 1 tk szódabikarbóna
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 4 dkg étcsoki
    • reszelt narancshéj
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A tojásokat enyhén felverjük a cukorral. Hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet, a reszelt narancshéjat és a ricottát. Elkeverjük, majd beleforgatjuk az apróra vágott étcsokoládét. A masszát 1 órára hűtőbe tesszük és hagyjuk pihenni.

    A lehűlt masszát 2 teáskanál segítségével a felhevített étolajba adagoljuk és közepes lángon minden oldalát aranyszínűre sütjük. Papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá