Csokis ricottafánk recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A tojásokat enyhén felverjük a cukorral. Hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet, a reszelt narancshéjat és a ricottát. Elkeverjük, majd beleforgatjuk az apróra vágott étcsokoládét. A masszát 1 órára hűtőbe tesszük és hagyjuk pihenni.
A lehűlt masszát 2 teáskanál segítségével a felhevített étolajba adagoljuk és közepes lángon minden oldalát aranyszínűre sütjük. Papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.