Csokis ricottafánk recept

Elkészítése:
A tojásokat enyhén felverjük a cukorral. Hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet, a reszelt narancshéjat és a ricottát. Elkeverjük, majd beleforgatjuk az apróra vágott étcsokoládét. A masszát 1 órára hűtőbe tesszük és hagyjuk pihenni.
A lehűlt masszát 2 teáskanál segítségével a felhevített étolajba adagoljuk és közepes lángon minden oldalát aranyszínűre sütjük. Papírtörlőre szedve hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »