Csirkés hidegtál recept

Hozzávalók:
- 1 kg francia saláta zöldségkeverék
- 0,5 tubus nagy majonéz
- 0,5 pohár nagy tejföl
- 2 ek. mustár
- 1 tk. citromlé
- só
- őrölt fekete bors
- 6 szelet sonkaszalámi
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 db savanyú uborka
- 1 db savanyú, piros színű paprika
Elkészítése:
A zöldségeket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A majonézt a tejföllel, mustárral, citromlével összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, a zöldséggel összekeverjük, majd egy tálba egyengetjük. 3 db főtt tojást kettévágunk, a sárgáját kivájjuk és összekeverjük egy kicsi majonézzel, tejföllel, mustárral, majd a fehérjét ezzel a masszával megtöltjük. Salátaalapra tesszük, minden tojás közé teszünk egy összehajtott sonkát. Savanyú uborkából virágokat vágunk ki és a tojásokra helyezzük. A 4. tojásból csirkét formázunk: cikk-cakk alakban kettévágjuk, sárgáját kivesszük és a masszával betöltjük. Kalapját ráhelyezzük. Pirospaprikából vágunk neki taréjt és csőrt. Egész bors pedig a szemei:)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »