Boci szelet recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Legvégén óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Zsírozott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) közepes nagyságú tepsibe öntjük a tésztát.
A túrót elkeverjük a 4 evőkanál grízzel, az egész tojással, a cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral. Kiskanállal gombócokban a tepsiben lévő tésztára halmozzuk, ami természetesen belesüllyed, és sütés után – ha kihűlt – felvágva tarka lesz, mint a boci.
Előmelegített sütőben, 200°C-on kb. 25-30 perc megsütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük.
Jó étvágyat! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »