Sült krumpligolyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 közepes burgonya
- 5 kk kakukkfű
- 15 dkg füstölt sajt
- 1 db chili
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg finomliszt
- 20 dkg zsemlemorzsa
Elkészítése:
A kockára vágott krumplit sós vízben megfőzzük. Miután megfőtt, krumplipürét csinálunk belőle.
Ha kész a püré, én két felé szoktam szedni. Az egyikbe kakukkfüvet és füstölt sajtot keverek, a másikba szárított chilit. Ha már egy kicsit kihűlt a krumpli, kis golyókat formálunk belőle.
Majd a szokásos módon a golyókat bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa).
Az így elkészült krumpligolyókat bő forró olajban kisütjük. Nem kell neki sok idő. Kb.: 1 perc, éppen, hogy megpiruljon. Ha tovább sütjük, akkor szétesnek a golyók.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »