Spenótos galuska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg fagyasztott spenót
- 25 dkg rizsliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- fokhagyma
- víz (annyi, hogy szaggatható állagú legyen)
Elkészítése:
A felengedett spenótot a tojásokkal, a liszttel, sóval, borssal, fokhagymával és annyi vízzel, hogy szaggatható legyen összekeverjük.
Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk. Amikor a galuskák feljöttek a víz felszínére, még 1 percet főzzük, majd szűrjük le, öblítsük át és tálaljuk.
Tipp:
Egyszerű-nagyszerű köret. Mi gombapörkölttel ettük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »