Spenótos galuska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg fagyasztott spenót
- 25 dkg rizsliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- fokhagyma
- víz (annyi, hogy szaggatható állagú legyen)
Elkészítése:
A felengedett spenótot a tojásokkal, a liszttel, sóval, borssal, fokhagymával és annyi vízzel, hogy szaggatható legyen összekeverjük.
Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk. Amikor a galuskák feljöttek a víz felszínére, még 1 percet főzzük, majd szűrjük le, öblítsük át és tálaljuk.
Tipp:
Egyszerű-nagyszerű köret. Mi gombapörkölttel ettük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »