Párolt zeller körtével recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 db közepes zellergumó
- 1 db körte
- 4 dkg vaj
- 1 csipet morzsolt kakukkfű
- só
Elkészítése:
A zellert megtisztítom és 1 centis kockákra vágom.
Egy edényben felforrósítom a vajat rádobom a zellerkockákat és erős tűzön állandó keverés mellett megpirítom.
Közben a körtét héjastól felkockázom, magházat eltávolítom és hozzáadom a megpirult zellerhez.
Megszórom kakukkfűvel, megsózom és 1-2 percig együtt pirítom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

