Olasz steak burgonya recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya, (lehetőleg egyforma méretű)
- 2 ek. olívaolaj
- 1 csomag olaszos fűszerkeverék, vagy 1 ek szárított bazsalikom, fél ek szárított majoránna, negyed ek fokhagymapor, fél ek. oregánó, fél ek.kakukkfű, fél ek. rozmaring
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyát alaposan megsikáljuk, héjastól cikkekre vágjuk. Az olajat kikeverjük a fűszerekkel, és a burgonyát megforgatjuk benne. Egy sütőpapírral leterített nagy tepsibe tesszük a burgonya szeleteket. Fólia alatt sütjük, majd mikor már puha a burgonya, levesszük a fóliát, és pirítjuk.
Tipp:
Grillezett ételekhez, frissensültekhez sok salátával kiváló köret. Tejfölös mártogatóssal is kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

